Kuyu açmak için kuraklığı bekleme.


- Çin Atasözü -




5.2.11

Sevgilinizin Resmini Tuvalet Masanıza Koyun

Yatak odası sevdiğinizin resmini bulundurmak için uygun bir yerdir. Eğer ilişkinizin flört dönemindeyseniz sevgilinizin fotoğrafını tuvalet masanızın üstüne koyun. Sabah erkenden içinizde sevgi duyguları uyandıracaktır. İlişkinizin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini ve anlamlı kalmasını sağlayacak bundan daha güçlü birşey yoktur. Eğer evliyseniz tuvalet masanıza koyduğunuz resim ikinizi neşeli ve gülerken gösteren bir resim olsun.


Neşenizi gösterin ki neşeniz artsın

Çerçevelediğiniz fotoğraflarda sevdiğiniz insanlar mutlaka neşeli görünmeli. Onların yüzlerindeki ifade zihninizde bilinçaltı bir etki yaratır ve "chi" enerjisi oluşturur. Buna "zihinde iz yaratmak" denir. Mutlu bir yüz mutlu bir iz yaratır ve karşılığında sizde mutluluk arzusu doğurur.

Yalnız dikkat edin, süslenme işini banyonuzda yapıyorsanız bu önerimi sakın uygulamayın. Çünkü sizin ve sevdiğinizin resimleri hiçbir zaman tuvaletin yakınında olmamalıdır. Sizi mutlu ve neşeli gösteren resimleri koyduğunuz tuvalet masası yatak odanızın uğurlu bir bölümünde duruyorsa bu öneriyi uygulayabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment