Kuyu açmak için kuraklığı bekleme.


- Çin Atasözü -




4.1.11

Hizmetler

Bir Feng Shui danışmanı olarak prensibim, ev ve iş sahiplerine yaşam çabalarında üstünlük sağlamaları için destek olmak ve bu amaçla Feng Shui’yi en etkin biçimde uygulamaktır.



Kişiye Özel Feng Shui Danışmanlık Hizmetleri

Hizmetlerim hem meskenlere hem de işyerlerine yönelik Feng Shui Danışmanlığını kapsar. Bu hizmetlerden bir taşınmazın ömür süresinin her aşamasında yararlanabilirsiniz.


Yaşadığınız Mekan

En yaygın uygulama bu aşamada yapılır.
Neden? Çünkü yaşadığımız ev hayatımızın her yönünü – sağlık, ilişkiler, iş ve para – etkiler. Feng Shui mekanınızın mevcut yapısı içinde koşullarınızın en iyi şekilde düzenlenmesi için size yardımcı olacaktır.
Ne zaman? Olağan düzeninizde bir iyileştirme veya tazelenme gereği hissettiğinizde, bir tadilat yapmaya karar verdiğinizde veya yeni bir yere taşınmadan önce Feng Shui’ye başvurabilirsiniz..
Nasıl? İlk görüşmede eviniz ve çevresi incelenir. Feng Shui pusulası (Luo Pan) ile evinizin yönleri saptanır. Analiz tamamlandıktan sonra yapılan görüşmede değerlendirme sonuçları ve önerilerin üzerinde durulur ve bunları içeren bir rapor sunulur.
Neler gerekir? Feng Shui analizinin yapılması için evin tarihçesi, ölçekli planı, taşınma tarihi, ve içinde yaşayan kişilerin doğum tarihleri ve kişisel bilgileri gerekir.


İşyeriniz

İşyeri sahipleri Feng shui’ye giderek daha çok başvuruyorlar.
Neden? Başvurulan Feng Shui teorileri temelde aynıdır ancak iş ortamında farklı özellikler aranır. İşyerinizdeki enerji akışında sağlanacak denge bereketinizi artıracaktır.
Ne zaman? Olağan düzeninizde işyerinin bereketi, verimliliği, çalışanlar arasında birlik ve dayanışma, müşteri memnuniyeti, yöneticilerin fırsatları bulma ve hayata geçirme becerileri gibi konularda bir iyileştirme gereği hissettiğinizde.
Nasıl? İlk görüşmede işyerinizin bulunduğu bina ve çevresi incelenir. Feng Shui pusulası (Luo Pan) ile binanın yönleri ve bina içinde işyerinin konumu saptanır.Yönetici ve çalışanların odaları, dükkansa kasa, büroysa finans bölümünün nerede olması gerektiği, girişte sizi karşılayan enerjiler gibi başlıkları kapsayan Feng Shui analizi yapılır. Sonraki görüşmede işyerinizi bir adım öne geçirecek öneriler ve birlikte neler yapılabileceği değerlendirilir.
Neler gerekir? Feng Shui analizinin yapılması için binanın tarihçesi, işyerinin ölçekli planı, taşınma tarihi, ve işyeri sahibi ve yöneticisinin ve önemli pozisyonlardaki kişilerin doğum tarihleri ve kişisel bilgileri gerekir.


Yeni bir yer arama

Feng Shui’den yararlanmak için en ideal fırsat.
Neden? Yeni bir yere taşındıktan sonra öğrenmek yerine eviniz veya işyerinizin özelliklerini önceden bilmek daha az risk taşır.
Ne zaman? Yatırım yapmadan once sizin için en uygun yeri seçmek için Feng Shui’den yararlanabilrsiniz.
Nasıl? Siz istek ve ihtiyaçlarınıza uygun seçenekleri belirlersiniz, bundan sonra Feng Shui uzmanı devreye girer ve seçimleriniz arasından siz, aileniz veya işiniz için en doğru yeri seçmenizde size yardımcı olur.

Proje Aşamasında

Feng Shui’den yararlanmak için en avantajlı aşama.
Neden? Evde girişler, salon, mutfak ve yatak odaları, işte de resepsiyon, yönetici odası, finans bölümü en dikkat edilmesi gereken yerlerdir.
Ne zaman? İnşaatı henüz tamamlanmamış bir binada proje üzerindeki birkaç değişiklikle ev ve iş sahipleri için en önemli bölümler en olumlu ve bereketli enerjiye sahip yerlere konulabilir.
Nasıl?  İnşaatı tamamlanmamış binada ev ve iş sahipleri için en uygun bölümlerin binanın neresinde olması gerektiği saptanır ve daha proje aşamasında çözüm üretilmiş olur.


Yıllık Güncellemeler

Her evin kendine özgü bir enerji şablonu vardır.
Neden? Evinizin veya işyerinizin uzun vadeli Feng Shui analizinde belirlenen enerjiler büyük bir tadilat yapılmadıkça değişmez ancak zamana gore bazı etkilere maruz kalır. Çünkü enerji durağan değildir, zaman içinde değişir. İnsanları etkileyen yıldız hareketleri mekanları da etkiler.
Ne zaman? Feng Shui Çin takvimini esas alır ve Çin takviminde yeni yıl 4 Şubat’ta başlar. Gelecek yılda enerjilerin yönlere göre nasıl dağılacağını öğrenmek için Ocak ayı iyi bir zamandır.
Nasıl? Yıllık enerji hareketlerinin mekanınızı nasıl etkileyeceğini Feng Shui uzmanınızdan öğrenebilirsiniz. İyi enerjileri aktive etmek, kötülerinden kaçınmak için önerilen çözümler size değişimlere göre hareket etme avantajını sağlar. 

No comments:

Post a Comment