Kuyu açmak için kuraklığı bekleme.


- Çin Atasözü -




14.1.11

2011'de Uçan Yıldızların Yönlerini Öğrenin ve Şansınızı Artırın

 
GDGÜNEYGB
624
D579B
138
KDKUZEYKB



Yaşadığınız evin veya işyerinin Uçan Yıldızlar tablosunu bilmeseniz bile 2011 yılında Uçan Yıldızların yönlerine göre evinizde ve işyerinizde iyileştirmeler yapabilirsiniz. Mekanınızın uzun süreli Uçan Yıldızlar Tablosu ile aşağıda açıklanan yıllık yıldızların etkileşimi için bir Feng Shui uzmanından yardım alabilirsiniz.

Bereket Yıldızı 8 Kuzeybatıda

Uğurlu 8 yıldızı bu yıl Kuzeybatıdan uçuyor ve evin erkeklerine şans getiriyor, gelirlerini yükseltme şansı veriyor. Bu yıl talihiniz artacak ya da ailede bir düğün, bir aile büyüğü için büyük bir doğum günü kutlaması veya aileye yeni bir bebeğin katılması gibi çok mutlu bir olay yaşayacaksınız. Bunların hepsi veya biri bile yaşansa sizin için gerçekten çok uğurlu sayılır yeter ki bu yıldızın bereketinden yararlanın.
Kuzeybatı bölümünde 8 yıldızını güçlendirin
8 yıldızı hareketli alanlarda güçlenir. Evinizin Kuzeybatısı giriş, salon, çalışma odası gibi aktif alanlara denk geliyorsa şanslısınız. Toprak renkleri ve kırmızı, canlı bitkiler, seramik ve porselen objeler de 8 yıldızını güçlendirir.

Batıya Gelecekteki Bereketin Yıldızı 9 Geliyor

9 yıldızı mutlu olayları ve geleceğin bereketini temsil eder. Eğer 9 yıldızından yararlanırsanız 2011'de başladığınız herşey, gelecekte bereket ve uzun dönemli faydalar sağlayacak altyapıyı oluşturacaktır. 9 aynı zamanda tamamlanmayı da temsil eder. 2010'dan önce başlamış olduğunuz projeleri başarıyla tamamlayacağınız anlamına gelebilir.
Batı bölümünde 9 yıldızını güçlendirin
Bu yıldızı güçlendirmenin en etkin yolu o bölümde bol ışık kullanmaktır. Batı bölümü hareketli bir alana denk geliyorsa küçük bir su fıskiyesi, siyah ve/veya kırmızı renklerle de güçlendirilebilir.

Uğurlu 1 Yıldızı Kuzeydoğuda

Uğurlu 1 yıldızı kariyer ve liderlik şansı verir. Ayrıca rekabete karşı başarı sağlama ve kazanmayla da ilişkilendirilir. Genellikle onun iyi etkilerinden yararlananlara zafer şansı getirir. 1 yıldızının bir başka özelliği de okul başarısını temsil etmesidir. Öğrenimini sürdürenler bu yıl evinizin Kuzeydoğusuna gelen 1 yıldızını güçlendirin çünkü size başarı şansı getiriyor.
Kuzeydoğu bölümünde 1 yıldızını güçlendirin
1 yıldızını en fazla su güçlendirir. Siyah ve gri renkleri de kullanabilirsiniz. Eğitim için siyah bir mezuniyet sembolü veya bir Pagoda kullanabilirsiniz.

Güneybatıdan Aşk Şansı Geliyor

Güneybatı bu yıl şansını Aşk Çiçeğinden alıyor. Bu yıldız özellikle bekar olanlara çok iyi gelecek çünkü evlilik fırsatı getiriyor. En şanslı olanlar evlerinin girişi Güneybatıya bakan bekarlar.
Güneybatı bölümünde 4 yıldızını güçlendirin
Bu şanslı yıldızın marifetlerini göstermesi için evinizin güneybatı bölümüne veya odanızın güneybatısına rastlayan bölümüne herhangi bir aşk sembolü koyabilirsiniz.

Uçan Yıldızlar arasında belalı yıldızlar da var. Şimdi onları tanıyalım ve alacağımız önlemleri görelim

Skandal ve Hırsızlık Yıldızı Tam Ortada

Sakınılması gereken 7 yıldızı bu yıl evin tam ortasına denk geliyor. 7 yıldızı konuşmalar sonucu ortaya çıkan zararlarla ilişkilidir. Örneğin aile fertlerinden biri hile sebebiyle maddi kayba uğrayabilir. Dedikodu ve skandallar bu yıldızın marifetleridir. Bu yıl tedbiri elden bırakmayın ve herkese kolayca inanmayın.
7 yıldızını zayıflatan önlemler
Bu yıldızı su ve ağaç elementleri zayıflatır. En etkili yöntem dikdörtgen bir vazo içine konan 3 adet bambudur. Yeşil ve mavi renkler de kullanılabilir.

Otorite Yıldızı 6 Güneydoğuda

6 yıldızı evin babasını, güç ve otoriteyi temsil eder. Ancak olumsuz yanı hukuki sorunlara işaret etmesidir. Bu yıldızı zayıflatmakta yarar görülür.
6 yıldızını zayıflatan önlemler
6 yıldızı da aynen 7 yıldızı gibi su ve ağaçla zayıflatılır. 3 bambu, yeşil ve mavi renkler, dikdörtgen objeler yararlı olur.

Hastalık Yıldızı 2 Güneyde

Hastalıkları tetikleyen ve zayıflatılması gereken 2 yıldızı bu yıl Güneye geliyor. Eğer güneye bakan veya güneye oturan bir evde yaşıyorsanız metalden yapılmış objelerle bu yıldızı zayıflatmalısınız. Eğer 2 yıldızı yatak odanıza düşüyorsa burada da önleyici önlemler almalısınız.
2 yıldızını zayıflatan önlemler
Her türlü metal obje bu yıldızı zayıflatır. En etkili ve en çok başvurulan önlem ipe dizilmiş 6 adet Çin parası asmaktır. Yatak odanızda bunu başucunuza asabilirsiniz.

Geçimsiz 3 Yıldızı Kuzeyde

Anlamsız tartışmalar ve kavgalar profesyonel veya kişisel her ilişkiyi sarsar. 3 yıldızı arkadaşlar veya birbirini seven kişiler arasında bile sözlü sataşmalara, tartışmalara ve küskünlüklere sebep olabilir. Bu yıldızı, yanlışlıkla da olsa, ses ve hareketle rahatsız etmek onu harekete geçirir.
3 yıldızını zayıflatan önlemler
3 yıldızını toprak ve ateş elementleri zayıflatır. Evinizin ve işyerinizin kuzey bölümüne kırmızı renkli cam, seramik veya porselen objeler koyarak bu yıldızı zararsız hale getirebilirsiniz.

Kötü Şans Yıldızı 5 Doğuda

Uçan yıldızlar arasında en çok çekinilen 5 yıldızı bu yıl Doğuya yerleşiyor. 5 yıldızı talihsizlikler ve kötü şans getirir. Bu yıldızın olumsuz etkileri çoğunlukla para ve gelir kaybıyla sonuçlanır. 5 yıldızının denk geldiği Doğu bölümünü mümkünse kullanmamak en doğrusudur. Eğer buna imkan yoksa kesinlikle önlem alınmalıdır.
Evinizin Doğu bölümünü mümkün olduğunca sessiz tutmaya çalışın. Mümkünse buradaki kapı ve pencereleri kapalı tutun ve yüksek sesle müzik dinlemeyin, televizyon izlemeyin. Eğer bahçeniz varsa doğu bölümünde kazı işlerini veya ağaç budamayı önümüzdeki yıla bırakın. Evinizin doğu bölümünde bu yıl tadilat yapmasanız iyi olur.
5 yıldızını zayıflatan önlemler
Bu yıldız su ve metal elementleriyle zayıflatılır. En çok başvurulan yöntem 6 metal çubuklu rüzgar çanıdır. Metalin çıkardığı ses bu yıldızın etkisini zayıflatır. Ayrıca bir kap içine konulan tuzlu su da yardımcı olur. Evinizde ve işyerinizde 5 yıldızıyla ilgili önlemleri almayı ihmal etmeyin.

No comments:

Post a Comment