Kuyu açmak için kuraklığı bekleme.


- Çin Atasözü -




4.1.11

Sıkça Sorulan Sorular




Hoşgeldiniz!

Ruhiser’in kişiye özel Feng Shui danışmanlık hizmetiyle ilgili sıkça sorulan sorular ve cevapları:

  • Feng Shui nedir?
  • Nasıl çalışır?
  • Feng Shui bana nasıl yardımcı olabilir?
  • Feng Shui’yi kullanmam için en uygun zaman nedir?
  • Ruhiser Feng Shui’yi özgün kılan nedir?

FENG SHUI NEDİR?

Feng Shui binlerce yıldır doğayla insan, insanla doğa arasındaki enerji akışını inceler. Bu doğal akış bizim büyüme, gelişme ve hissetme biçimimizi yönetir. Evrensel enerji daimi bir değişim süreci içinde bulunduğundan, bu etkileşim bize bazen daha iyi yönde, bazen de aksine tesir eder. Böylece yaşam kalitemizi doğrudan etkilemiş olur. Feng Shui binalar ve insanlar da dahil olmak üzere tüm madde alemiyle uğraşır.

Çinli Feng Shui üstatları doğal unsurların ve modern toplumdaki streslerin yaşam kalitemizi etkilediğini bildiklerinden, mümkün olabilecek en iyi sağlığı, zenginliği ve destekleyici ilişkileri cezbeden uyumlu ortamları nasıl yaratacaklarını öğrenmişlerdir.

NASIL ÇALIŞIR?

Feng Shui üstatları, insanları çevreleriyle nasıl dengeleyeceklerini doğa kuralları konusundaki derin bilgileri sayesinde öğrenmişlerdir. Doğa dengede olduğu sürece hayat gelişir, güzelleşir. Bu nedenle, klasik Feng Shui dengeli ve sağlıklı bir ortam yaratabilmek için doğanın 5 temel elementini -su, ateş, toprak, ağaç ve metal- değişen form ve enerji kombinasyonlarında kullanır.

 FENG SHUİ BANA NASIL YARDIMCI OLABİLİR?

Çevremizle uyum içinde olduğumuzda, doğal bir hafiflik hissederiz. Etrafımızdaki olaylar çaba sarfetmeden gerçekleşiyormuş gibi görünür. Öte yandan, çevremizle dengede değilsek, çoğu kez tüm çabalarımıza rağmen ilerleyemediğimiz hissine kapılırız.

İnsanlar Feng Shui sayesinde gelirlerinin arttığını, romantik ilişkilerinin veya evliliklerinin iyiye gittiğini, sağlıklarının, uykularının düzeldiğini ve hayata karşı yepyeni bir coşku hissettiklerini görmüşlerdir.

FENG SHUİ'Yİ KULLANMAM İÇİN EN UYGUN ZAMAN NEDİR?

Evinizi veya işyerinizi renove ederken, yeni bir işe başlarken veya işinizi büyütürken, sağlık veya uyku sorunları yaşadığınızda, evlenmek veya bir aile kurmak istediğinizde veya en basitinden hedeflerinize ulaşmak için biraz ekstra desteğe ihtiyaç duyduğunuzda, Ruhiser Feng Shui size yardımcı olabilir.

Kişiye özel Feng Shui danışmanlığı hakkında bilgi edinmek için lütfen buraya tıklayınız.

RUHİSER FENG SHUİ'Yİ ÖZGÜN KILAN NEDİR? 

Günümüzde Feng Shui kitaplarının ve konuşmacılarının büyük çoğunluğu batı toplumu için “basitleştirilmiş” bir Feng Shui versiyonuyla çalışmaktadır. Ne yazık ki, bu tür Feng Shui bilimden ziyade batıl inanca dayandığından çok sınırlı bir etkiye sahiptir.

Ruhiser Feng Shui klasik Feng Shui geleneğinden gelmekle birlikte, bir evin veya işyerinin enerji düzenini belirlemede nesilden nesile bugüne kadar gelmiş matematiksel kombinasyonlar kullanır. İçinde bulunduğunuz mekânı, sizi daha iyi destekleyebilmesi amacıyla dengelemek ve kuvvetlendirmek için, hem mekanın hem de doğal elementlerin kullanımına dayanan tavsiyelerde bulunur.

Ruhiser, ev veya ofis ortamını sizin için bir güzellik, ilham ve bereket mekânı düzeyine yükseltmek için bu eski sanat formunu en uygun iç tasarım ipuçları ve önerileriyle harmanlayacaktır.

No comments:

Post a Comment