Kuyu açmak için kuraklığı bekleme.


- Çin Atasözü -




26.1.11

Feng Shui ve Bilim

Bilimin işi, evrenimizde var olan doğa yasalarını anlayabilmektir. Araştırmalar, deneyler ve gözlemler sonucunda nihayet Feng Shui'nin işe yaradığını kanıtlayabilecek duruma gelinmiştir. Feng Shui dünyasında bu çok önemli bir ilktir.

En basit şekilde açıklanabilen doğa yasaları, tüm doğa yasaları arasında en derin etkiyi yaratmış olanlardır.

Kök Hücre

Yaşamın en küçük parçasının hücre olduğu bilimsel bir gerçektir. Hücreler yaşamak, büyümek, çoğalmak ve ölmek için kendi ortamlarındaki değişikliklere tepki gösterirler. İnsanlar trilyonlarca hücreden oluştuklarına göre, biz de kendi çevremizdeki değişikliklere tepki gösteririz. Yakın zamanlarda Kök Hücre olarak bilinen bir ana hücrenin var olduğu ortaya çıktı. Kök Hücre, içinde bulunduğu belirli bir ortamın analizini yapma yetisine sahiptir ve denge veya iyileşme sağlamak gerektiğinde vücudun ihtiyaç duyduğu yeni hücreleri üretebilmektedir. Bilim adamları, şimdi bu bilgiyi hastalıkların tedavisinde kullanıyorlar. Bu konudaki araştırma bizde ve dünya basınında Mucize Tedavi başlığı altında yayınlandı!



Gerçek bir Feng Shui danışmanı da danışmanlık sürecinde tıpatıp aynı yöntemi uygular. Denge ve ahenk sağlamak amacıyla hem çevresel enerjileri hem de hane sakinlerini uyumluluk açısından analiz eder, sonra da amaca uygun ve basit iyileştirme çarelerini önerir. Böylece ev sakinleri ve işyeri sahipleri hayatlarının her alanında daha olumlu sonuçlar elde etme gücünü sağlayabilir.

No comments:

Post a Comment