Kuyu açmak için kuraklığı bekleme.


- Çin Atasözü -




12.1.12

UÇAN YILDIZLAR FENG SHUİ 2012

      
GDGÜNEYGB
513
D468B
927
KDKUZEYKB



Uçan Yıldızlar haritası her yıl olduğu gibi bu yıl da 4 Şubat’ta değişecek. İşte 2012’nin Uçan Yıldızlar tablosu. Mekanlarımızın enerji güncellemesini yapma vakti artık geldi.

Mekanınızın merkezinde durun ve bir pusula yardımıyla Uçan Yıldızların evinizin veya işyerinizin hangi bölümüne geldiğini bulun. Yukarıdaki tabloyu inceleyin ve tehlikeli yıldızların etkilerini azaltacak çareleri uygulayın. Bereketli yıldızların etkilerini artırmak için enerjileri güçlendirin.

Olumsuz Enerjileri Sakinleştirelim 

GÜNEYDOĞU
Olumsuz yıldızlar içinde en tehlikelisi Uçan Yıldız "5"dir ve bu yıl Güneydoğuda olacak. "5" aksilik, kaza ve belaların yıldızıdır. Bu yıldızın denk geldiği bölümleri mümkünse kullanmamak yapılabilecek en doğru harekettir. Eğer buna imkan yoksa kesinlikle önlem alınmalıdır. Evinizin Güneydoğu bölümünü mümkün olduğunca sessiz tutmaya çalışın. Mümkünse buradaki kapı ve pencereleri kapalı tutun ve yüksek sesle müzik dinlemeyin, televizyon izlemeyin. Uygulayabileceğiniz önlemler içinde en etkili yöntem tamamen metalden yapılmış bir rüzgar çanı kullanmaktır. Metal sesi bu enerjiyi zayıflatır. Evinizin veya işyerinizin Güneydoğu bölümünde yuvarlak bir cam kap içinde tuzlu su bulundurmak da bu enerjinin kötü etkilerini hafifletir. Su durgun olmalıdır, su fıskiyesi kullanmayın.

KUZEY
Hastalık yıldızı "2" bu yıl Kuzeyden uçuyor. Kuzey böbrekleri temsil ettiği için özellikle bu organımızla ilgili hastalık ve enfeksiyonlara yolaçması muhtemeldir. Eğer Kuzeye oturan veya Kuzeye bakan bir evde oturuyorsanız bu bölüme metalden yapılmış objeler koyarak kötü enerjiyi zayıflatabilirsiniz. "2"den etkilenen bölüme siyah ipe dizilmiş 6 adet Çin parası asmak kötü enerjiyi hafifletmek için kullanılan geleneksel yöntemdir. Eğer "2" yıldızı yatak odasındaysa önlem olarak Çin paralarını başucunuza asabilirsiniz. Hamilelerin, hastaların ve yaşlıların bu yıldızın etkilediği odada yatmamaları önerilir.

GÜNEYBATI
Tartışmalar ve anlaşmazlıklar çıkaran Öfke Yıldızı "3" bu yıl Güneybatıda. Aşırı durumlarda hukuki sorunlar ve yetkili makamlarla zorluklar yaşanmasına yolaçabilir. Güneybatı ilişkileri ve evlilikte mutluluğu yönetir. Güneybatı aynı zamanda anaerkil özellikleri simgelediği için bu yıl anneler ve büyükanneler kendilerini tedirgin hissedebilirler. "3" yıldızını sakinleştirmenin en iyi yolu evinizin ve işyerinizin Güneybatı bölümüne kırmızı renkli objeler koymaktır. Su fıskiyesi varsa kaldırın. Geceleri Güneybatıdaki bir lambayı açık bırakmak veya bu bölümde kırmızı mum bulundurmak ve mumları düzenli olarak yakmak da işe yarar. 

KUZEYBATI 
 Skandal ve hırsızlık yıldızı "7" Kuzeybatıda. Bu yıldızın olumsuz etkisi en çok babalar ve büyükbabalar üzerinde görülecek. "7" yıldızını su ve ağaç elementleri zayıflatır. En etkili yöntem dikdörtgen bir cam vazo içine konan 3 adet bambudur. Yeşil ve mavi renkler sakinleştirici etki sağlar. Kırmızı renkleri ve kristal, seramik objeleri bu bölümden kaldırın. Hiç olmazsa bir kavanoz sirkeli su koyarak bu yıldızın olumsuz etkilerini giderebilirsiniz.

 
 Bereketli Enerjileri Çoğaltalım


BATI
Bolluk, bereket ve uyum getiren uğurlu "8" yıldızı bu yıl Batıdan uçuyor ve en çok evin en küçük kızına şans getiriyor. Evinizin girişi bu bölümdeyse finansal getiriler ve işinizde yükselme potansiyeli var. Hareketli (TV, müzik seti, hareketli saat, klima, fan) veya kırmızı objelerle uğurlu enerjiyi çoğaltabilirsiniz.


KUZEYDOĞU
Geleceğin bereketi "9" yıldızı Kuzeydoğudan uçuyor. Yeni başlangıçlar, mutlu olaylar ve kutlamalara yardımcı olacak enerji evinizin Kuzeydoğu bölümünde. Evlenip kendi ailelerini kurmak isteyenler "9" yıldızının bereketinden yararlanın, sizlere uğurlu bir gelecek vadediyor. "9" yıldızını güçlendirmenin en etkin yolu o bölümde bol ışık kullanmaktır. Kuzeydoğu bölümü hareketli bir alana denk geliyorsa küçük bir su fıskiyesi ve/veya kırmızı renklerle uğurlu enerjiyi çoğaltabilirsiniz.


GÜNEY
Olumlu "1" yıldızı kariyer ve liderlik şansı verir. Aynı zamanda rekabete karşı
başarı sağlama ve kazanmayla ilişkilidir. Genellikle onun iyi etkilerinden yararlananlara iyi bir isim ve itibar kazandırır. "1" yıldızını en çok su güçlendirir. Ayrıca siyah, beyaz ve gri renkler, dalgalı desenler de kullanabilirsiniz. Eğer evinizin güneyinde yatak odası varsa su kullanmayın. Enerjiyi çoğaltmak için diğer seçeneği tercih edin.  

DOĞU
 Romantik "4" yıldızı Doğuda aşkı ve akademik başarıyı işaret ediyor. Yaratıcı, artistik veya edebi özgeçmişe sahip olanlara daha çok yarayacak. "4" yıldızı özellikle evin Doğu bölümünü kullanan bekarlara çok iyi gelecek çünkü aşkı bulma fırsatı veriyor. Öğrenimini sürdürenler için de okulda başarı şansı var. Aşkta ve okulda başarı şansı getiren bu yıldızı su ile güçlendirebilirsiniz. Eğer Doğuda yatak odanız varsa geceleri yanınıza aldığınız bir bardak sudan başka su koymayın, siyah, mavi ve yeşil renkler de aynı işi görür. "4" yıldızından eğitimde yararlanmak için siyah bir mezuniyet sembolü veya bir Pagoda kullanabilirsiniz. 

MERKEZ
Otorite yıldızı "6" bu yıl tam merkeze düşüyor. Bu bölüme topraklı bitkiler, parlak ışıklar, kırmızı renkli objeler koymayın. Durgun su bulundurabilirsiniz, bambu koyabilirsiniz.

 







                                     






No comments:

Post a Comment